• banner2
  • banner4
  • banner3
  • 1-1F4251F452

Babagan awake dhewe

 Dongguan i saw mommy kissing Machinery Company nandur modhal dening Bmax internasional saka kutha Dongguan, kang belongs maturest area-Pearl riverdelta China, uga ditutup kanggo Songshan Lake (wilayah Ecology), kang belongshigh & anyar-teknologi area ing tingkat negara karo sistem chain sampurna industri minangka uga atmosfer minangka kuwat inovasi; ing wektu meaning, pabrik kita uga warga ing dalan Golden antarane Guangzhou lan Shenzhen, mung 1 jam numpak sepur saka HongKong lan setengah jam f rom Guangzhou kanggo kita pabrik langsung; kita tuju ing mesin tissue nindakake provideefficiently lan cocog peripherial mesin packing otomatis.

We are tetep Manajemen humanized minangka asas manungsa tansah wiwit diadegaké, kita tahan sing sukses kita saka expe rienced inovasi lan proses klempakan, kita tansah pitados Reliable q uality + operasi Humanized + Maintaince mung minangka prinsip ngrancang kita, Weare tak sarujuk lan konfirmasi saka klien saka kabeh donya kaya amercian Utara, amercian South, Middleeast, asia lan rauh, kita wis wewenang kaca kita dhewe kedhaftar saka pemerintah chinese lan bebungah nanging disetujoni sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008

We sing specialized ing beda mesin nindakake tissue uga cocog peripherial mesin packi ng kaya jamban muter mesin mundur cepet, mini mesin conwinding jumbo, pawon andhuk conw inding karo teknologi laminasi, seri napkin (kalebu printing lan laminasi), kertas lempitan andhuk (laminasi) lan ing! kita mesthekake yen kita bisa menang pasar liwat kita Kabeh-watara & dosa cerely Cooperation.

WhatsApp Online Chat !