BZ-R200 otomatis Packing rai Machine - China Dongguan i saw mommy kissing Machinery

BZ-R200 otomatis rai Machine Packing

Short Description:

kinerja lan struktur utama fitur: 1.Adopt cara packing dening bungkusan, Hemming lan sealing karo struktur kompak lan mréntahaké produk dhuwur; 2.Adopt konversi frekuensi langkah-kurang, ndemek layar lan PLC sistem, tampilan cetha lan gampang pangopènan Ngontrol; 3.Adopt conveyor otomatis panggolekan, gampang karo baris produksi otomatis; angger 4.Stepless-spees, packing kacepetan lan dawa film canbe luwes; automation 5.High, spesialisasi dhuwur, efficiency dhuwur nanging lesstroubl ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kinerja lan struktur utama fitur:

    cara packing 1.Adopt dening bungkusan, Hemming lan sealing karo struktur kompak lan mréntahaké produk dhuwur;

    2.Adopt konversi frekuensi langkah-kurang, ndemek layar lan PLC sistem, tampilan cetha lan gampang pangopènan Ngontrol;

    3.Adopt conveyor otomatis panggolekan, gampang karo baris produksi otomatis;

    angger 4.Stepless-spees, packing kacepetan lan dawa film canbe luwes;

    automation 5.High, spesialisasi dhuwur, efficiency dhuwur nanging lesstrouble;

    6.Flexible sawetara diinget, macem-macem ukuran bisa diganti gampang.

    7.Add kiwa pneumatic lan piranti rectifying tengen, upand mudhun reshaper supaya paket ora duwe aturan baku kayata parallelogram lan trapezoid, nggawe produk rampung liyane biasa lan ayu.

    Model & paramèter technical utama

    Ootline Ukuran (mm) 3560 × 5885 × 1925
    Kacepetan (Bbags / Min) 35-75
    Size Packing (mm) 100-230 × 100-150 × 40-100
    Bobot Machine kang (kg) 3800kg
    Power Supply 380V 50Hz
    Power Konsumsi (kw) 7.26KW
    packing Film Cpp, Pe, Opp / Cpp, Pt / Pe Lan
    kaping pindho Side Panas Sealing Film

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !