FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.What kauntungan kanggo mesin Panjenengan?

We kudu sandi pabrik nindakake dhewe, mesin kita digunakake dening dhiri kita sepisanan, rincian sembarang

Saka perlu machinery kanggo diganti, kita bisa diganti ing pabrik kita, kita ketemu masalah uga masalah mantun ing pabrik kita

2.What idea ngrancang Panjenengan?

Kita tetep operasi humanized + kualitas dipercaya + mung maintaince minangka asas ngrancang kita

3.What wektu pangiriman?

Iku gumantung ing mesin prabédan, biasane iku watara 60-90days

4.Do sampeyan duwe tim profesional kanggo layanan sawise-sales?

We sawise tim layanan -sales karo 11 wong ngadhepi klien kanggo mantun masalah beda

5.Do sampeyan nampa ODM?

biasane

6.how many person for your R&D department ?

Iku 13 tenaga kanggo R Panjenengan & departemen D

7.do you accept any OEM order for tissue ?

Biasane, kita kudu sandi pabrik nindakake dhewe

8.could you accept the L/C for terms of payment :

Ya (nanging gumantung ing banking kita disetujoni)

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !