ZD-N1500 Folded paper towel machinery (Lamination) - China Dongguan Comming Machinery

ZD-N1500 Folded paper towel machinery (Lamination)

Short Description:

fitur Machine: 1.Suit kanggo 18g-45g / kertas m2tissue; 2.The kertas dipakani adopts motor lan stepless kacepetan drive sawijining kang menehi kacepetan stabil; 3.Raw fungsi kertas aligning; 4.The spiral pneumaic bladi ndhuwur iku siji Piece, sing ngijini nuntun kertas trep, cuting stabil lan panggantos gampang saka glathi; 5.Adopt lorone pindho ngisep simultaneous lan ngeculake, kang nemu Fla profil lempitan lan wis gained kacepetan produksi ndhuwur industri; 6.Embossing contr pneumatic ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Machine:

    1.Suit kanggo 18g-45g / kertas m2tissue;

    2.The kertas dipakani adopts motor lan stepless kacepetan drive sawijining kang menehi kacepetan stabil;

    3.Raw fungsi kertas aligning;

    4.The spiral pneumaic bladi ndhuwur iku siji Piece, sing ngijini nuntun kertas trep, cuting stabil lan panggantos gampang saka glathi;

    5.Adopt lorone pindho ngisep simultaneous lan ngeculake, kang nemu Fla profil lempitan lan wis gained kacepetan produksi ndhuwur industri;

    6.Embossing kontrol pneumatic karo pattem cetha, alus becik.

    Ditrapake Raw Paper 18-45g / m2 Hand Towel Paper
    Ditrapake Raw Paper Jembar 675mm-1380mm 
    Raw Paper Diameter Ø1500mm
    Raw Paper inti Diameter Ø76mm
    Koleksi lempitan V N M 5 C Fold (Mangga Panjenengan)
    Lateral Size Slitting 225mm-230mm (Size Liyane, please Panjenengan)
    Speed ​​Produksi 100m-130m Meter / Forume
    ngetang Ink Count Magnetic
    Sistem Control Frekuensi Konversi Speed ​​Regulator
    Power AC380V 50HZ AC380V 50HZ
    Meksa dibutuhake Air 0.5Mpa (Disiapake By User)
    pilihan Laminasi Unit (Nutup Doctor Blade Kanggo Glue laminasi Unit)
    Embossing Steel Kanggo Steel (The Buyer Kanggo Nyedhiyani Pola Embossing)

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !