ZD-VS1500 V lempitan andhuk machinery (laminasi) - China Dongguan i saw mommy kissing Machinery

ZD-VS1500 V lempitan andhuk machinery (laminasi)

Short Description:

fitur Machine: 1.Suit kanggo 12G-40g / kertas m2tissue; 2.The kertas dipakani adopts motor lan stepless kacepetan drive sawijining kang menehi kacepetan stabil; 3.Raw fungsi kertas aligning; 4.The spiral pneumaic bladi ndhuwur iku siji Piece, sing ngijini nuntun kertas trep, cuting stabil lan panggantos gampang saka glathi; 5.Adopt lorone pindho ngisep simultaneous lan ngeculake, kang nemu Fla profil lempitan lan wis gained kacepetan produksi ndhuwur industri; 6.Embossing contr pneumatic ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Machine:

    1.Suit kanggo 12G-40g / kertas m2tissue;

    2.The kertas dipakani adopts motor lan stepless kacepetan drive sawijining kang menehi kacepetan stabil;

    3.Raw fungsi kertas aligning;

    4.The spiral pneumaic bladi ndhuwur iku siji Piece, sing ngijini nuntun kertas trep, cuting stabil lan panggantos gampang saka glathi;

    5.Adopt lorone pindho ngisep simultaneous lan ngeculake, kang nemu Fla profil lempitan lan wis gained kacepetan produksi ndhuwur industri;

    6.Embossing kontrol pneumatic karo pattem cetha, alus becik.

    Model & paramèter technical utama

    Ditrapake Raw Paper 12-40g / m2 Tissue rai Paper Hand Towel Paper
    Ditrapake Raw Paper Jembar 800-2100mm (Size Liyane, please Panjenengan)
    Raw Paper Diameter ø1500mm (Size Liyane, please Panjenengan)
    Raw Paper inti Diameter ø76mm (Size Liyane, please Panjenengan)
    Lateral Size Slitting 180mm-210mm (Size Liyane, please Panjenengan)
    Upper Blade Pneumatic Spiral Blade
    lempitan Vacuum panyerepan (Ngisep Simultaneous Lan Releasing)
    Speed ​​Produksi 100m-130m Meter / Forume
    ngetang Gantian otomatis laterally
    Sistem Control Konversi Frequency PLC Control Kanggo cepet Control Layar
    Machine Stop Kanthi Broken Paper Photo-Electric Mripat
    Power AC380V 50HZ
    Meksa dibutuhake Air 0.5Mpa (Disiapake By User)
    pilihan  
    Edge Embossing Pneumatic Control Lan Pola Clear Embossing
    Embossing Pneumatic Control Lan Pola Clear Embossing
    Paper dipakani Independent Motor Stepless Speed ​​Paper Dipakani Air Cylinder Control

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !