Tentang Kami

Dongguan Comming mesin Company invested ku Bmax internasional ti kotana Dongguan, nu milik maturest aréa-mutiara riverdelta of china, kitu ogé ditutup keur Songshan Lake (aréa Ékologi), nu belongshigh & anyar-téhnologi aréa di tingkat kaayaan kalawan sistem ranté sampurna industri sakumaha ogé atmosfir jadi kuat inovasi; dina waktos harti, pabrik urang ogé locals dina koridor emas antara guangzhou na shenzhen, ngan 1 jam ku karéta ti Hongkong na satengah jam f ROM guangzhou ka pabrik urang langsung; kami Tujuan dina mesin jaringan jalan ngarobah provideefficiently tur cocog peripherial mesin packing otomatis.

Kami tetep manajemén humanized salaku prinsip manusa salawasna saprak diadegkeun, urang persist yén kasuksésan urang ti expe rienced inovasi jeung ragam kentel, urang salawasna percanten ka dipercaya q uality + operasi Humanized + Maintaince saukur salaku prinsip ngarancang urang, weare meunang nyatujuan sarta konfirmasi ti klien tina sakabéh dunya kawas amercian Kalér, amercian Selatan, Middleeast, asia jeung pas, urang geus otorisasina ékspor urang sorangan didaptarkeun ti pamaréntah chinese & succes séd disatujuan sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008

dav

Kami husus di béda mesin jalan ngarobah jaringan ogé cocog peripherial mesin packi ng kawas toilét roll mesin rewinding, mini mesin conwinding jumbo, dapur anduk conw inding kalawan téhnologi lamination, runtuyan napkin (kaasup percetakan jeung lamination), kertas narilep anduk (Lamination) teras salajengna ! kami nu mastikeun yén urang bisa meunang pasar ieu ngalangkungan Sadaya-sabudeureun & dosa cerely Gotong royong.

上传
adf

WhatsApp Online Chat !