BZ-R200 otomatis Packing raray Mesin - Cina Dongguan Comming mesin

BZ-R200 otomatis raray Mesin Packing

Pondok Description:

kinerja jeung struktur utama fitur: 1.Adopt metoda packing ku wrapping, hemming na sealing kalawan struktur ci sarta banding produk tinggi; 2.Adopt konversi frékuénsi hambalan-kirang, noel layar tur purwakarta sistem, tampilan jelas tur pamaliharaan gampang ngadalikeun; 3.Adopt conveyor otomatis-putting, gampang bisa disambungkeun jeung garis produksi otomatis; Perda 4.Stepless-spees, paking speed na panjang pilem canbe adjustable; automation 5.High, Spésialisasi tinggi, efisiensi tinggi tapi lesstroubl ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    kinerja jeung struktur utama fitur:

    Metoda packing 1.Adopt ku wrapping, hemming na sealing kalawan struktur ci sarta banding produk tinggi;

    2.Adopt konversi frékuénsi hambalan-kirang, noel layar tur purwakarta sistem, tampilan jelas tur pamaliharaan gampang ngadalikeun;

    3.Adopt conveyor otomatis-putting, gampang bisa disambungkeun jeung garis produksi otomatis;

    Perda 4.Stepless-spees, paking speed na panjang pilem canbe adjustable;

    automation 5.High, Spésialisasi tinggi, efisiensi tinggi tapi lesstrouble;

    6.Flexible rentang packing, ukuran béda bisa dirobah gampang.

    7.Add kénca pneumatic tur alat rectifying katuhu, upand handap reshaper ulah pakét teratur kayaning parallelogram na trapezoid, nyieun produk rengse leuwih biasa sarta éndah.

    Model & parameter teknis Utama

    Ootline Diménsi (mm) 3560 × 5885 × 1925
    Speed ​​(Bbags / Min) 35-75
    Ukuran packing (mm) 100-230 × 100-150 × 40-100
    Beurat mesin urang (kg) 3800kg
    Sasayogian tanaga 380V 50Hz
    Kakuatan Konsumsi (kw) 7.26KW
    paking Film Cpp, pe, Opp / Cpp, Pt / pe Na
    Double-Sisi Panas Sealing Film

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !