FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.What mangrupa kauntungan pikeun mesin anjeun?

Simkuring gaduh abdi pabrik ngarobah sorangan, mesin kami dipaké ku diri urang firstly, sagala rinci

Tina kedah mesin keur robah, bisa robah deui di pabrik urang, urang kapanggih masalahna ogé masalah ngumbar di pabrik urang

2.What nyaeta gagasan ngarancang anjeun?

Simkuring tetep operasi humanized + kualitas dipercaya + saukur maintaince salaku prinsip ngarancang kami

3.What is the time pangiriman?

Ieu gumantung kana mesin bédana, biasana éta sabudeureun 60-90days

4.Do anjeun gaduh tim profésional pikeun layanan sanggeus-jualan?

Urang sanggeus tim layanan -sales kalawan 11 jalma keur nyanghareupan klien pikeun ngumbar masalah béda

5.Do anjeun nampi ODM?

Biasana

6.how many person for your R&D department ?

Éta 13 staffs keur Sunda Anjeun & departemén D

7.do you accept any OEM order for tissue ?

Biasana, urang gaduh abdi pabrik ngarobah sorangan

8.could you accept the L/C for terms of payment :

Sumuhun (tapi ieu gumantung kana perbankan kami disatujuan)

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !