FJ-JL2800 otomatis toilét Roll ngahasilkeun Line - Cina Dongguan Comming mesin

FJ-JL2800 otomatis toilét Roll ngahasilkeun Line

Pondok Description:

Main Performance And Structure Features: 1.Improving The Product Quality And Output Capacity; 2.Reducing The Labor Cost; 3.Reduce The Chance Of Contamination.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Performance Jeung Struktur Main Fitur:

    1.Improving The Produk Quality Jeung Kaluaran Kamampuh;

    2.Reducing The Buruh Cost;

    3.Reduce kasempetan kontaminasi.
    1122asd


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !