ZD-N1500 Folded paper towel machinery (Lamination) - China Dongguan Comming Machinery

ZD-N1500 Folded paper towel machinery (Lamination)

Pondok Description:

fitur mesin: 1.Suit mun 18g-45g / makalah m2tissue; 2.The kertas dahar adopts hiji motor jeung stepless speed drive bebas nu nyadiakeun speed stabil; 3.Raw fungsi kertas aligning; 4.The spiral pneumaic bladi luhur hiji sakabeh gusti, nu ngamungkinkeun guiding kertas merenah, cuting stabil sarta ngagantian gampang tina wilah; 5.Adopt sisi ganda nyusu simultaneous sarta ngaleupaskeun nu acquires fla profil tilepan sarta geus miboga speed produksi luhureun industri; 6.Embossing contr pneumatic ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur mesin:

    1.Suit mun 18g-45g / makalah m2tissue;

    2.The kertas dahar adopts hiji motor jeung stepless speed drive bebas nu nyadiakeun speed stabil;

    3.Raw fungsi kertas aligning;

    4.The spiral pneumaic bladi luhur hiji sakabeh gusti, nu ngamungkinkeun guiding kertas merenah, cuting stabil sarta ngagantian gampang tina wilah;

    5.Adopt sisi ganda nyusu simultaneous sarta ngaleupaskeun nu acquires fla profil tilepan sarta geus miboga speed produksi luhureun industri;

    6.Embossing kontrol pneumatic ku pattem jelas, mengembang idéal.

    Lumaku Raw Paper 18-45g / m2 Hand anduk Paper
    Lumaku Raw Paper Width 675mm-1380mm 
    Atah Paper diaméterna Ø1500mm
    Atah Paper Core diaméterna Ø76mm
    Type tilepan V N M 5 C melu (Tulung Sebutkeun)
    Gurat Ukuran Slitting 225mm-230mm (Ukuran lianna, mangga Sebutkeun)
    Speed ​​produksi 100m-130m Méter / Menit
    cacah Ink Count magnét
    System kontrol Frékuénsi Konversi Speed ​​regulator
    kakuatan AC380V 50HZ AC380V 50HZ
    Tekenan dibutuhkeun Air 0.5Mpa (Disusun Ku pamaké)
    meunang milih Lamination Unit (disegel Dokter agul Pikeun lem Lamination Unit)
    Embossing Baja Pikeun baja (The meuli Pikeun Nyadiakeun Pola Embossing)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !