ZD-VS1500 V narilep anduk mesin (lamination) - Cina Dongguan Comming mesin

ZD-VS1500 V narilep anduk mesin (lamination)

Pondok Description:

fitur mesin: 1.Suit mun 12g-40g / makalah m2tissue; 2.The kertas dahar adopts hiji motor jeung stepless speed drive bebas nu nyadiakeun speed stabil; 3.Raw fungsi kertas aligning; 4.The spiral pneumaic bladi luhur hiji sakabeh gusti, nu ngamungkinkeun guiding kertas merenah, cuting stabil sarta ngagantian gampang tina wilah; 5.Adopt sisi ganda nyusu simultaneous sarta ngaleupaskeun nu acquires fla profil tilepan sarta geus miboga speed produksi luhureun industri; 6.Embossing contr pneumatic ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur mesin:

    1.Suit mun 12g-40g / makalah m2tissue;

    2.The kertas dahar adopts hiji motor jeung stepless speed drive bebas nu nyadiakeun speed stabil;

    3.Raw fungsi kertas aligning;

    4.The spiral pneumaic bladi luhur hiji sakabeh gusti, nu ngamungkinkeun guiding kertas merenah, cuting stabil sarta ngagantian gampang tina wilah;

    5.Adopt sisi ganda nyusu simultaneous sarta ngaleupaskeun nu acquires fla profil tilepan sarta geus miboga speed produksi luhureun industri;

    6.Embossing kontrol pneumatic ku pattem jelas, mengembang idéal.

    Model & parameter teknis Utama

    Lumaku Raw Paper 12-40g / m2 jaringan raray Paper Hand anduk Paper
    Lumaku Raw Paper Width 800-2100mm (Ukuran lianna, mangga Sebutkeun)
    Atah Paper diaméterna ø1500mm (Ukuran lianna, mangga Sebutkeun)
    Atah Paper Core diaméterna ø76mm (Ukuran lianna, mangga Sebutkeun)
    Gurat Ukuran Slitting 180mm-210mm (Ukuran lianna, mangga Sebutkeun)
    Upper sabeulah Pneumatic spiral sabeulah
    tilepan Vakum diserep (nyusu simultaneous jeung ngaleupaskeun)
    Speed ​​produksi 100m-130m Méter / Menit
    cacah Alik otomatis Laterally
    System kontrol Konversi Frékuénsi purwakarta Control Pikeun Speed ​​Control Toel layar
    Mesin gaul Kalawan pegat Paper Poto-Electric Panon
    kakuatan AC380V 50HZ
    Tekenan dibutuhkeun Air 0.5Mpa (Disusun Ku pamaké)
    meunang milih  
    ujung Embossing Pneumatic Control Jeung Pola Hapus Embossing
    Embossing Pneumatic Control Jeung Pola Hapus Embossing
    paper Dahar Bebas Motor Stepless Speed ​​Paper Dahar Air Silinder Control

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !